Radionica za mlade - tehnike samopomoći

RADIONICE ZA MLADE u prostorijama psihološkog savetovališta Jazz u Beogradu. Radionice će voditi dugogodišnja saradnica savetovališta Jazz, Aleksandra Arsenijević, Bahova praktičarka registrovana u internacionalnom registru Bahovog centra.

Radionice su namenjene učenicima završnih razreda srednje škole, studentima mladima, okvirno, uzrasta od 17 do 26 godina. U radionicama će se učiti i uvežbavati praktične tehnike koje su korisne mladim ljudima a koje ne dobijaju u školi ili porodici. Ovo je pilot program i ideja je da se kroz seriju radionica mladi osposobe da pomognu sami sebi u rešavanju problema. Prve dve radionice skoncentrisane su na učenje, probleme sa učenjem, koncentracijom, neuspesima, neopredeljenost kada treba izabrati posao, fakultet ili profesiju. Tehnike koje će biti prezentovane se regularno koriste u individualnim terapijama a neke od njih su: Bahove kapi, Eft, vizuelizacija, vežbe disanja, energetske vežbe. Plod su Aleksandrinog šestogodišnjeg rada sa klijentima i preko 30 godina ličnih testiranja, probanja i primene najrazličitijih tehnika samopomoći. Ideja je da svaka radionica obrađuje određenu temu kao što su: partnerske veze, odnos prema telu, problemi u ljubavi, agresija, bezvoljnost... samo neke da nabrojimo. Sam program mogu savladati svi, bez obzira na uzrast ili prethodna znanja. Radionice se odvijaju nedeljom, u mirnom i veoma komfornom prostoru. Broj mesta kojima raspolažemo je 12, tako da je neophodno potvrditi dolazak rezervacijom.

JAZZ bela sa nassmejanom Alex

PROGRAM RADIONICA:

PRVA Radionica - UPOZNAVANJE SA TEHNIKAMA. oslobađanje od STRAHa.

Satnica: 16 - 19h.

* Bahove kapi - posebno će biti obrađena tema strahovi i pomoć Bahovim kapima, praktična primena Rescue Remedy. 

* Upoznavanje sa tehnikom Eft. 

* Praktična demonstracija tehnike

* Energetdke vežbe za opuštanje.

DRUGA Radionica - oslobađanje od  NESIGURNOSTi.

Iste tehnike, sa više praktičnih vežbi primenjene na one situacije u kojima se osećamo nesigurno.

* * * * * * *

Cena jedne radionice je 3000 din i plaćanje se vrši u dinarskom iznosu pre početka radionice.

Dodatne informacije i podsetnik  nakon radionice se šalju mejlom. Dobro je poneti svesku za beleške zbog obilja informacija.

Za sve dodatne informacije, pozovite Aleksandru na tel: 065-649-3568
Mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili preko Facebook stranice Indigo Alex