Saradnici savetovališta

Aleksandra Arsenijević

Vrlo radoznala, načitana, istraživačkog duha, što je čini interesantnim sagovornikom i dobrim osloncem.

Još uvek se, žarom deteta, bori za sve što može da doprinese opštem dobru. Nogama na zemlji, a glavom u oblacima – to je dobar izbor za rad sa omladinom i mladim ljudima. Posebno interesovanje ima za tzv Indigo decu i mlade. O raznim ezoteričnim temama takođe možete razgovarati sa njom...

Aleksandra ima dosta veština, a saradnik je ovog savetovališta kao dobar bahov i eft praktičar. Osmislila je i samostalno realizuje radionice za mlade - tehnike samopomoći.

Dunja Kostić

Podmladak u savetovalištu! Zaposlena kao Bahov praktičar:

“Bahove kapi su za mene jedno posebno iskustvo. Pre same obuke za Bahovog praktičara, kapi su u našoj kući bile svakodnevnica već 15-ak godina. Sa njima sam završavala osnovnu školu, zatim srednju, a danas su mi verni saputnik i na fakultetu. Nisu mi samo dobro došle za učenje. Bilo je tu mnogo  životnih situacija u kojima su one bile uvek najbolji izbor.

Kako sam krenula da studiram, počela sam dosta sebe da upoznajem. Psihologija kao fakultet imala je mnogo škakljivih pitanja o nama samima na koje bismo nekada odmah imali odgovor, nekada bismo morali da razmislimo, a nekada su nam se budili strahovi iz neizvesnosti koju su ta pitanja nosila. Ne mogu da kažem da ne bih preživela bez Bahovih kapi, ali sam uverena da sam kroz svoje odrastanje i samospoznaju mnogo povoljnije prošla nego većina moje generacije.

Danas sam, zahvaljujući tom iskustvu, sposobna da pomognem mnogima koji se bore sa problemima. Šta više, već jesam pomogla drugim ljudima. Sve ovo je veliki korak za mene, i za ono što sam htela u svom životu da ostvarim, a mislim da ništa od ovoga ne bi bilo, bar ne ovako slatko, da nije Bahovih kapi“.